Prostorije Kluba

rekreacija

Velika Sala

 

U velikoj sali se nalazi veštačka stena visine 11.5m i površine 300m2, na kojoj u svakom trenutku postoj 50 smerova (staza za penjanje) različitih težina. Smerovi su prilagođenikako za početnike (decu i odrasle), tako i za profesionalne sportiste, takmičare i ozbiljne rekreativce. Staze su raspoređene po bojama i penjanje je jednostavno. Samo odaberete boju i pratite je do poslednjeg hvata na kraju staze. Težine staza se kreću u skali od 4a do 8a.

Bolderana

 

Mala sala ili bolder sala je na najvišem delu 4.5 metra visine i površine 120m2 sa pozitivnim nagibom, vertikalama, razlicitim previsima i plafonom. Na podu su postavljene strunjače koje služe za doskok ili kao osiguranje u slučaju pada sa stene. Prednost ove sale je što Vam nije neophodan partner za osiguravanje. Možete se penjati sami, šetati levo desno ili, pak, gore dole, kako volite po sopstvenom izboru. Staze na bolderima su takođe postavljene po bojama i lako ih je pratiti.

Teretana

 

Na drugom spratu kluba nalazi se mala teretana opremljena tegovima i spravama za jačanje mišića. Osim klasičnih mašina koje se nalaze u standarnim fitnes klubovima, u ovoj teretani postoje i sprave koje se koriste za jačanje prstiju i tetiva koje su neophodne za bolje penjanje. Sprave i rekviziti su napravljeni tako da ih mogu koristiti i početnici. Osim sprava nudimo Vam i najrazličitije programe sa vežbama koje će Vam pomoći da bolje i lakše savladate staze za penjanje.

Kardio Sala

 

Sam naziv govori o tome šta se u ovoj sali radi. Prostorija je opremljena spravama za kardio treninge (traka za trčanje, sprava za nordijsko skijanje, više vrsta bicikala i stepera). Treninge možete prilagoditi sebi po nekom od naših programa ili po Vašem slobodnom izboru.

Kafe Klub

 

U okviru kluba imamo i relaks zonu u kojoj nakon napornog treninga možete da se opustite i popijete omiljeni sportski napitak, pročitate neki časopis, knjigu ili uradite nešto od posla na vašem laptopu. U ovom prostoru ima mnogo biljaka, te ćete se osećati kao da ste u prirodi.