Putovanja

Kako klub sprovodi svoje aktivnosti u sali, isto tako nastoji da svaki pogodan trenutak provede u prirodi na pravoj steni. Stoga organizujemo našim članovim vikend odlaske u prirodu, kratke ekskurzije u zemlji i inostranstvu, trenažne kampove, ali i letovanja uz aktivan odmor.  

Vikend penjačke akcije se organizuju uglavnom na lokacijama u zemli ili eventualno susednim državama na mestima gde se može doći za relativno kratko vreme, kako bi ostalo dovoljno vremena za aktivnosti na steni.

Radni kampovi se održavaju dva puta godišnje. Jedan tokom proleća, na kome učestvuju sve uzrasne kategorije i jedan u toku zime. Zimski kamp se održava oko novogodišnjih praznika uvek negde na jugu gde je temperatura prilagođena penjanju ( Grčka, Turska, Španija, Italija …)

Višednevne penjačke ekskurzije se održavaju u vreme praznika tokom godine kada je moguće spojiti 4 do 5 dana zajedno sa vikendom.

Izveštaje i fotografije sa kampova i ekskurzija možete pogledati u našoj galeriji… Ukoliko želite da nam se pridružite, Adrenalin tim vam stoji na raspolaganju.